Tak jak w temacie - firma Mowel to najlepsze pranie dywanu, czyszczenie wykładziny i czyszczenie tapicerki jakie w życiu miałem. Profesjonalna obsługa, wszystko elegancko, profesjonalnie. Całe życie szukałem takiej firmy, która tak perfekcyjnie wyczyści mój dywan (mój dzieciak narobił takich plam, że w pralni złapali się za głowę i powiedzieli mi, że nie podejmą się uprania tego dywanu... wtedy pomyślałem, że to trochę nieodpowiedni zachowanie z ich strony, ale dzisiaj myślę, że tak miało być - inaczej nie trafiłbym na Mowel ). Tak więc Mowel to najlepsza pralnia w Kielcach, ale przede wszystkim firma czyszcząca, która zajmie się Waszym dywanem, wykładziną, wyczyszczą Waszą tapicerkę samochodową czy tapicerkę meblową, a nawet fotel i kanapę. Pierwszy raz w życiu ktoś tak profesjonalnie podchodzi to tematu czyszczenia, ale i do samego klienta. Już poleciłem tę firmę wszystkim moim znajomym z reala, teraz pora napisać parę opinii w necie - czuję, że jestem to winny tej firmie.
Firma godna zaufania i cenowo atrakcyjna. Na prawdę rewelacja!
Tutaj możecie przejrzeć ofertę firmy Mowel rezydującej w woj.świętokrzyskim, a konkretnie w Kielcach:
http://mowel.pl/oferta/
Zapożyczam z ich strony również grafikę (mam nadzieje, że się nie obrażą na mnie, ale jestem ich Klientem to na pewno nie:) )

Jeszcze raz polecam i wszystkiego dobrego życzę!